Sikeres volt a jótékonysági verseny

Sikeres volt a háziverseny, a Krisztina Lovas Udvarban!

Jótékonysági háziversenyt és nyílt napot tartott a Krisztina lovas Udvar június 16-án, Vasárnap.
A 13 éves Grószebli Bianka, 2006 óta küzd egy agresszív daganattal, a neuroblasztómával, ami újra és újra kiújul a szervezetében. A kislány és szülei mindent elkövetnek, hogy legyőzzék a daganatot, de sajnos anyagilag nagyon nehéz helyzetbe kerültek, a hosszú betegség és a drága gyógykezelések miatt. Bianka ereje és küzdelme csodálatra méltó erőről tanúskodik!

A lovas udvar közössége, és vezetője a Daganatos Alapítványon keresztül bukkant rá Biankára és felajánlotta, hogy egész évben támogatja őket, az összes rendezvényük bevételével. Szerencsére a rendkívül aktív gyerekek és felnőttek is az ügy mellé álltak, a nap folyamán 83 db start volt a különböző versenyszámokban.
Volt itt díjlovas versenyszám, díjugratás, jelmezes lovas ügyességi verseny, és családi puszta olimpiavetélkedő is. A nemlovagló gyerekek kézművesedtek, íjászkodtak és pónilovagoltak. Az összegyűjtött adományokat (130.000 Ft-ot) a lovas udvar vezetője és egy lovas képviselő juttatta el a családnak! A kislány és testvére, rögtön meghívást is kapott egyik nyári táborunkba, ahol kicsit elfeledkezhetnek a nehézségekről.

A Krisztina Lovas Udvar lovasai, és a szülők, egy emberként szurkolnak azért, hogy Bianka minél előbb, kiütéssel győzzön a daganat ellen és újra teljes életet élhessen. Szívből kívánjuk ezt!