1 % Patás Pajtás Közhasznú Egyesület

Kedves Lovasok, Szülők,Érdeklődők!

Bizonyára tudjátok, olvassátok, illetve figyelitek a lovardában a Patás Pajtás Közhasznú Egyesületünk keretein belül zajló, lovasterápiás foglakozásokat!
Nagyon sok gyermek veszi igénybe a gyógylovagoltatást, de mivel a TB nem támogatja ezt a "gyógymódot" ezért a szülőkre nagy anyagi terhet ró. Mi sem vagyunk sokkal könnyebb helyzetben, mivel források szűkössége miatt, nonprofit szervezet lévén, sok tervünk lassan, vagy nehezen, illetve egyáltalán nem valósul meg!

A jövő év legnagyobb terve a fedeles lovarda építése, amihez természetesen pályázati pénzek is szükségeltetnek, de nélkülözhetetlen a súlyos beteg gyerekek téli lovagoltatásához. Kisebb tervek a terápiás pálya megfelelő megvilágítása, homokkal való feltöltése, vizsgáló helyiség kialakítása, öltöző korszerűsítése, terápiás ló vásárlása, mozgássérült zuhanyzó, mosdó kialakítása.

Szeretnék elérni, hogy rehabilitációs központként működjünk, ahol komplexebb ellátást és segítséget tudunk a beteg gyerekeknek és felnőtteknek nyújtani. Végre tudjuk fogadni az 1% -ot, ezért kérjük akinek módjában áll, az adó bevallásban minket jelöljön meg a fent említett célok könnyebb megvalósítása érdekében!

Köszönjük szépen!
Patás Pajtás Közhasznú Egyesület Adószám : 18276039-1-08