Mit hozz magaddal a táborba !

2019-07-15 - 2019-09-01

Kedves Táborozók, Kedves Szülők! 

Hamarosan várunk Benneteket táborainkba a Krisztina Lovasudvarban. 
Néhány tudnivalót szeretnék itt felsorolni, hogy senki ne érkezzen megfelelő felszerelés nélkül, kérjük figyelmesen olvassátok el .
 Amit feltétlen hozz magaddal:

Póni táborosoknak szeretném kérni külön kis táskába csomagolni a napi felszerelést, amire lehet, kérem írjátok fel a gyermek nevét,nagy szokott lenni a kavarodás. Csokit, édességet  ne hozzanak ( !!! ), és a mobiltelefon, ékszer is maradjon otthon.

Az egész napos pónisok , akik még délben alszanak,legyenek szívesek hozni egy kis matracot, kispárnát amire délben a hűvösben le tudjuk őket pihentetni, illetve " alvó játékukat ". Pónisoknál , akik délben haza mennek ,  kérjük a parkolóban várni őket, ki fogjuk kísérni a gyerekeket .Ez esetben 12 órára kell jönni.

Kérem megfelelő sportos ruházatban jöjjenek a gyerekek, a lovak körüli foglakozáshoz zárt cipőre van szükség, gumicsizma nem jó!!! Váltóruha mindenképpen legyen.

A táborban a gyerekek nem látogathatóak ,ha bármi gond van , mi hívjuk a szülőket, illetve a táborvezető elérhető telefonon.  Kérem mobilt ha lehetséges , ne hozzanak ,  rajtunk keresztül elérhetőek , illetve ha bármi gond van , vagy kérik a gyerekek, természetesen felhívjuk a szülőket . Kérjük reggel mielőbb hagyják itt a gyerekeket , minél gyorsabban megy ez , annál könnyebben barátkoznak a többiekkel  (általában a piciknél ez szokott lenni a problémás ), mi nagy tapasztalattal kezeljük ezeket a helyzeteket.

A meglepetésszerű látogatás nem tesz jót azoknak a gyerekeknek , akik először alszanak táborban , ezt kérjük minden esetben mellőzni ! 

 A legfontosabb,hogy a jókedvedet ne felejtsd otthon!!

Mi az amit nyugodtan otthon hagyhatsz?

 

Szeretett várunk Benneteket,fél 8-8 között ,de legkésőbb 8 -ra ( !!! ) ,hogy tudjuk kezdeni a programot ne késsenek a gyerekek.   Ha kérdés merülne fel a táborral kapcsolatban, hívjatok bátran a lovarda nyitvatartási idejében.A tábor maradék díját , telefonos egyeztetés után,legkésőbb a tábor előtti héten kérjük befizetni . A tábor első napján nem tudunk befizetést elfogadni . 
Schubkégel Krisztina:70-6053922   MI MÁR NAGYON VÁRJUK, REMÉLJÜK, HOGY TI IS!