Szabadon idomító haladó és szuper haladó kurzus

2020-10-17 - 2020-12-05

Szabadon idomító kurzus ? haladó
Úgy érzed, meg tudsz már szólalni a ?lovak nyelvén?, és ismered Parelli módszerének alapjait?
Ha szeretnéd elmélyíteni a tudásodat, növelni a bátorságodat; egyre nagyobb fokú bizalmat, mélyebb kapcsolatot kiépíteni a lovakkal, és teljes összhangban dolgozni velük; akkor itt a helyed a hamarosan induló haladó kurzuson!
Átismételjük az alapokat, a Parelli-féle 7 játékot, mindezt új kellékekkel kiegészítve, finomítva a jelzéseken; majd tanulunk kombinált feladatokat is (pl. a 7 játék továbbfejlesztése; egyre kevesebb szárhasználat; ügyességi pályán szinkronmunka?). Mindezt pedig nem csak földről, hanem lóháton is alkalmazni fogjuk (természetesen nyereg és kantár nélkül)!
A haladó kurzus érdekessége lesz, hogy Pat Parelli mellett Monty Roberts szabadon idomító módszerébe is belekóstolunk, aminek része a körkarámos munka, az úgynevezett ?csatlakozás?. Mindkét módszer a lovak természetes kommunikációjára épül, csak más-más módon segítenek a cél felé: a lóval való mélyebb, bizalmi kapcsolat kialakításához.
A kurzus 2 hónapig tart, heti egy alkalommal kb másfél óra.
?Nem az a nagy tréner, aki rá tudja venni a lovat arra, hogy megtegyen valamit. A nagy tréner arra veszi rá a lovat, hogy meg akarja tenni azt a valamit.? ? Monty Roberts
Várunk szeretettel!
Jelentkezés , érdeklődés nyitvatartási időben a lovarda telefonszámán .
Schubkégel Krisztina : 70-6053922