Póni és kisikolás tábor I

2021-06-28 - 2021-07-02

PÓNIS és KISISKOLÁS TÁBOR 3-12 ÉVESEKNEK A MÁR MEGSZOKOTT MINŐSÉGBEN , BIZTONSÁGGAL, ÉS ODAFIGYELÉSSEL .
A tábor a kicsiknek óvodai napirend , és kisiskolás napirend szerint van felépítve .
Célunk nem a gyerekmegőrzés , hanem a természet , az állatok , népi mesterségek , mozgás , lovastorna , játékos fejlesztés és minél aktívabb , élménydúsabb hét megszervezése, a gyerekek egyéni igényei alapján . Hosszú évek óta visszajáró , szinte nálunk cseperedő gyerekek jelenléte, számunkra mindennél többet jelentenek , és őszinte örömet okoznak .

Három tervezett időpontban:
2021.06.28- 2021.07.02
2021.07.12-2021.07.16
2021.07.26-2021.07.30


Az idei évben is gondolva a kisebb lovasokra indítunk tábort! A táborban a gyerekek, a póni lovagláson túl, megismerkednek a lovak varázslatos világával, játékos formában! Lesz sok lovaglás, és torna a pónik hátán, kirándulás póni háton, póni fürdetés, sörényfonás és póni szépségverseny. Megtanuljuk a lószíneket, lófajtákat, ápolni és gondozni a lovakat. Lesz sok játék, képesség fejlesztés. Nagyobb gyerkőcök pedig koruknak, és tudásuknak megfelelő lovakon lovagolnak .A nagyobb gyerekeknek természetesen koruknak megfelelő módon tartjuk a lovaglást , és a játékokat. Minden gyereket egyénileg , tudásához képest fejlesztünk .
Lesz kézműves foglakozás, és kirándulunk , fürdünk , terepre megyünk vezetett pónikkal .
Térképes kincs és kaland játék . Sok- sok lovaglás , lóval való foglakozás .
A tábor 8-12, illetve 8-16 óra között kerül megrendezésre! (Dolgozó szülők kicsit korábban is hozhatják a gyerekeket, illetve 16.30 ig vihetik el ,). Tízórait kapnak a gyerekek ha délben hazamennek, az egész naposban pedig tízórai, ebéd, uzsonna. A táborban megfelelő létszámú (edző , pedagógus,diák segítő) felügyeli a gyerekeket.
A táborba jelentkezett gyermekek szüleinek, a pontos tájékoztató, a tábor indulása előtt kb 7 nappal felkerül a honlapra. A táborba jelentkezni felelősség nyilatkozat( e-mailben kérhető ) kitöltésével, és 30 % előleg befizetésével lehetséges, a létszám beteléséig. Az előleg (orvosilag igazolt) betegség esetén fizethető vissza, a jelentkezési lapon szereplő feltételekkel .
Jelentkezés, információ: Schubkégel Krisztina: 70-6053922, vagy cercerus@gmail.com, vagy személyesen. A hívást csakis a lovarda nyitvatartási idejében tudjuk fogadni ( nyitvatartási idő a honlapon megtalálható , illetve a Krisztina Lovasudvar facebook oldalán )
Várjuk a 3-12 év közötti gyerekeket egy természet közeli, sok lovas játékkal teli hétre.
Kérjük, nézzétek meg YouTube csatornánkon a táborokról készült összeállításunkat, illetve televízió felvételeket.