VándorTábor I BETELT ! VÁRÓLISTA !

2021-08-02 - 2021-08-07

Minden évben nagy siker a lovas Vándortábor!
Magyarországon egyedüállóan szervezzük meg 6 napos vándorló jellegű táborunkat.
6 nap a természetben , lovaddal , hegyen , völgyön, patakokon, erdőkön keresztül!
Sok vadat látunk , és csodálatos környeztben lovagolunk .
Az idén teljesen új útvonalat állítottunk össze , ami olyan új ,hogy még teljesen nem is dőlt el , melyiket választjuk .
A túra vándorló jellegű, tehát minden éjszakát, másik szálláshelyen töltünk.Tervezett szállások lovas szálláshelyek, erdei vadászházak, jurta, sátor . Lovaink kényelmes karámban pihennek .A lovat mindenki maga eteti , fürdeti ápolja a túra során . A négylábúak nálunk, nagyon nyugodt vérmérsékletűek, jól belovagoltak, kiegyensúlyozottak, terepen is tökéletesen dolgoznak, a túra emiatt a lehető legbiztonságosabban kivitelezhető! Egész nap lóháton leszünk, kivéve a déli ebéd pihenőt, illetve több, kisebb-nagyobb lábnyújtóztatós időszakot, illetve akkor ha elfáradt a csapat. Bármikor meg tudunk állni menetközben , nem sietünk sehova , illetve ha nagy meleg van , sokszor pihenünk árnyékos helyeken .Autó és "hadtáp"(konyha) kísér bennünket, a túra során teljes ellátás lesz( reggeli , ebéd , vacsora , napközben gyümölcs , süti stb ) . A túra átlagos erőnléttel teljesíthető , nem sietünk , sok pihenő van .
A tervezett programok :
Lesz ló fürdetés, fürdés, éjszakai bátorságpróba, kirándulás, és gyönyörű vadregényes helyek, patakokon való átlovaglás .! Tervezünk térképes tájákozódási versenyt ?játékot is .Nagy kiterjedésű, vadvirágos réteken, hosszú vágták. .A túra útvonala nagyjából a következő (változhat még, időjárás, útminőség,stb. függvényében) a Bakony , Sokoró / vagy Szigetköz .
Jelentkezni és lovat foglalni, 30 % befizetésével (ez csak igazolt betegség esetén mondható vissza), illetve felelősség nyilatkozat ( ezt e-mailben tudod kérni ) kitöltésével ,a rendelkezésre álló lovak elfogyásáig lehetséges. Kedvcsinálónak képek a galériában, illetve facebookon a Krisztina Lovasudvar csoportban ( kérd a tagságot ), a Krisztina Lovasudvar YouTube csatornánkon .
A túrára bármilyen korosztály szívesen várunk, aki már mind a három jármódban biztonságosan lovagol! Erről minden esetben érdeklődjetek tőlünk és meg fogjuk mondani javasoljuk e Neked ezt a tábort, vagy még várni kell rá egy évet és másikat ajánlunk. A vándortáborba lehetőség van SAJÁT LÓVAL , illetve más helyről, más lovardából is csatlakozni, ennek feltételét személyesen elmondjuk. A túra átlagos erőnléttel teljesíthető, biztonságos útvonalakon, maximális biztonsági előírások mellett, két túravezető kíséretével kerül megrendezésre, hosszú évek óta balesetmentesen .
Érdeklődni: Schubkégel Krisztina +36-70-605-39-22 cercerus@gmail.com ( csak nyitvatartási időben ) .