2012 TERVEZETT PROGRAMOK

2012-01-12 -

A Krisztina Lovas Udvar 2012-ben is számos programot fog szervezni, amire mindenkit szeretettel vár!

Tavaszi szünet környékén hagyományos, egy napos lovas túráink kerülnek megrendezésre, különböző tudás szintű lovasoknak (kezdő, középhaladó, haladó), teljesen új útvonalakkal! Ezekről a rendkívül hangulatos és szép természeti környezetben megvalósuló utakról, képek és beszámolók megtalálhatóak itt a honlapon!
Tavasszal a szintén hagyományossá vált buszos hegymászótúra is meg lesz szervezve, új, és gyönyörű útvonal (fakultatívan választható klettersteig úttal), minimális költséggel. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel újra éjszakai bátorság próba , ami valóban az , és csak erős idegzetű ,sportos lovasainknak ajánlom ?

Ha nyár, akkor táborok! 4 tábort terveztünk , amiből kettő tematikus tábor lesz !


Tervek között szerepel még egy nyílt nap szervezése, ahol mindenki lovas tudástól függetlenül kipróbálhatja magát , különböző lovaglási stílusok ,illetve szakágak fognak bemutatkozni (western díjlovaglás,természetes lókiképzés,lovastorna,lovasíjász,lovasterápiastb )
Sok sok játékkal ,vetélkedővel fog eltelni ez a nap ! Késő nyár vagy kora ősszel egy napos buszos túra a Kassai völgybe , ahol megtekintjük a Kassai lovasíjász központot (www.volgy.lovasijaszat.hu )

A programokat a honlapon teszem közzé, illetve a facebookon a Krisztina Lovas Udvarnál , valamint a lovardában a faliújságon , és a klubhelyiségben is !
A programokra jelentkezni, érdeklődni nálam: Schubkégel Krisztina 06-70-3189655 cercerus@gmail.com