Póni és kisiskolás tábor ( 3 időpontban )

2022-06-27 - 2022-07-01

PÓNIS és KISISKOLÁS TÁBOR, 3-12 ÉVESEKNEK A MÁR MEGSZOKOTT MINŐSÉGBEN , BIZTONSÁGGAL, ÉS ODAFIGYELÉSSEL .
Három időpont.
A tábor a kicsiknek óvodai napirend , és nagyoknak  kisiskolás napirend szerint van felépítve .

Edzések tudásnak és életkornak megfelelő bontásban vannak tartva . Póni , futószár és osztály - terep lovaglás.

Első napon szintfelmérés és fejlesztés.
Célunk nem a gyerekmegőrzés, hanem a természet, az állatok , népi mesterségek , mozgás , lovastorna , játékos fejlesztés és minél aktívabb , élménydúsabb hét megszervezése, a gyerekek egyéni igényei alapján . Hosszú évek óta visszajáró , szinte nálunk cseperedő gyerekek jelenléte, számunkra mindennél többet jelentenek , és őszinte örömet okoznak .


Kettő tervezett időpontban:
2022.06.27-2022.07.01
2022.07.11-2022.07.15

2022.07.18-2022.07.22

Az idei évben is gondolva a kisebb lovasokra indítunk tábort! A táborban a gyerekek, a póni lovagláson túl megismerkednek a lovak varázslatos világával játékos formában! Lesz sok lovaglás, és torna a pónik hátán, kirándulás póni háton, póni fürdetés, sörényfonás és póni szépségverseny. Megtanuljuk a lószíneket, lófajtákat, ápolni és gondozni a lovakat. Lesz sok játék, képesség fejlesztés .A nagyobb gyerekeknek természetesen koruknak megfelelő módon tartjuk a lovaglást , és a játékokat. Minden gyereket egyénileg, tudásához képest fejlesztünk.
Lesz kézműves foglakozás, és kirándulunk , fürdünk , terepre megyünk vezetett pónikkal és nagy lovakkal .
Térképes kincs és kaland játék . Sok- sok lovaglás , lóval való foglakozás .
A tábor 8-12, illetve 8-16 óra között kerül megrendezésre! (Dolgozó szülők kicsit korábban is hozhatják a gyerekeket, illetve 16.30- ig vihetik el ). Tízórait kapnak a gyerekek, ha délben hazamennek, az egész naposban tízórai, ebéd, uzsonna. A táborban megfelelő létszámú (edző , pedagógus,diák segíti) felügyeli a gyerekeket.
A táborba jelentkezett gyermekek szüleinek, a pontos tájékoztató, a tábor indulása előtt kb. 7 nappal felkerül a honlapra.
A táborba jelentkezni felelősség nyilatkozat (e-mailben kérhető) kitöltésével, és 30 % előleg befizetésével lehetséges, a létszám beteléséig. Az előleg (orvosilag igazolt) betegség esetén fizethető vissza, a jelentkezési lapon szereplő feltételekkel .
Jelentkezés, információ: Schubkégel Krisztina: 70-6053922, vagy cercerus@gmail.com, vagy személyesen. A hívást kizárólag a lovarda nyitvatartási idejében tudjuk fogadni ( nyitvatartási idő a honlapon megtalálható , illetve a Krisztina Lovasudvar facebook csoportjában .
Várjuk a 3-12év közötti gyerekeket egy természet közeli, sok lovas játékkal teli hétre.
Kérjük, nézzétek meg YouTube csatornánkon a táborokról készült összeállításunkat, illetve televízió felvételeket.