Szabadon idomító kurzus kezdő

2022-03-06 - 2022-04-10

Szeretettel várunk Téged is a kurzuson, ha szeretnéd jobban megérteni a lovak viselkedését , jobban kommunikálnál velük, harmóniára törekszel ezekkel a fantasztikus állatokkal .
Lovas tudás nem feltétel .
Kurzust vezeti : Schubkégel Kriszti ,segítője Probuszky Zsófia .
A kurzus 6 alkalom / másfél óra .

Ezen a kurzuson Parelli módszerének alapjait szeretném megismertetni az érdeklődőkkel, melynek lényege ? és egyben sikere is ? abban rejlik, hogy a lovak egymás között használt jelzéseit, viselkedésformáit használja fel és alakítja ?emberivé?, vagyis ember által leutánozhatóvá.
Így könnyebben kerülhetünk egy hullámhosszra ezekkel a csodás állatokkal, hiszen nyilvánvaló: ha valakihez a saját anyanyelvén szólunk, akkor ért meg minket a legjobban.
A módszer segítségével nem csak felismerni és értelmezni tanuljuk meg a lovak testbeszédét, hanem magunk is elsajátíthatjuk azokat, hogy ?válaszolhassunk rájuk?, sőt, hogy ?beszélgetést kezdeményezhessünk? velük.
A szabadon idomító gyakorlatok során a ló és ember kapcsolatában kialakul a tisztelet és a bizalom. Ezek a harmonikus együttműködés alapjai, ahol nincs helye félelemnek vagy agressziónak.
A kezdő kurzuson az ún. Parelli-féle ?hét játékot? vesszük végig, amelyek során elsősorban földről dolgozunk a lóval, így megalapozva a későbbi, összetettebb feladatokat.
?Nincs korlátja annak, amit együtt tudtok csinálni, ha lovad a részeddé válik.? ? Pat Parelli
Jelentkezni a szokott módon , 30 % előleggel , telefonon , vagy emailben .
70-6053922 vagy cercerus@gmail.com