Vándortábor II

2022-08-01 - 2022-08-06

Vándortábor II ( két időpontban )

Ha még nem voltál velünk Vándortáborban .
Ha már voltál, de újra szeretnéd.
Ha egyik sem igaz, csak szereted a hegyeket ? dombokat, és ezt az útvonalat .
Ha még ezek sem igazak, csak lovagolnál 6 napig , erdőn, mezőn , patakokon , hegyeken át , vadregényes környezetben .
Ha saját lovaddal szívesen próbálnád ki ezt a programot.

Életre szóló élmény, Magyarországon egyedülálló táborunk vissza természetbe alapokon nyugszik.
A lovad nem csak ?szállító eszközöd? lesz , hanem társad , és barátod . A héten te fogod etetni , itatni , fürdetni őt . Kölcsönösen egymásra lesztek utalva, közös érdek a másik jóléte.


6 nap lóháton, hegyen, völgyön, patakokon, erdőkön keresztül! Az idei útvonal picit más lesz, új programokat állítottunk össze, a Bakonyt vesszük célba, abból is a magasat , a Sokorói dombságon át .
A túra vándorló jellegű, tehát minden éjszakát, másik szálláshelyen töltünk. Lovaink kényelmes karámban pihennek , mi pedig sátrazunk . A négylábúak nagyon nyugodt vérmérsékletűek, jól belovagoltak, kiegyensúlyozottak, terepen is tökéletesen dolgoznak, a túra emiatt a lehető legbiztonságosabban kivitelezhető! Egész nap lóháton leszünk, kivéve a déli ebéd pihenőt, illetve több, kisebb-nagyobb lábnyújtóztatós időszakot, illetve akkor, ha elfáradt a csapat. Autó és "hadtáp"(konyha) kísér bennünket! A túra átlagos erőnléttel teljesíthető , nem sietünk , sok pihenő van . A túra útvonalát tudjuk rövidíteni és hosszabbítani , a csapat igénye szerint .
A tervezett programok :
Pihenőnapon fürdés és paintball és egyéb érdekes program.
Lesz ló fürdetés, fürdés, éjszakai bátorságpróba, kirándulás, és gyönyör vadregényes helyek, patakokon való átlovaglás. Tervezünk térképes tájékozódási versenyt ?játékot is . Nagy kiterjedésű, vadvirágos bakonyi réteken, hosszú vágták. .A túra útvonala nagyjából a következő (változhat még időjárás, útminőség,stb. függvényében) Győrújbarát-Nyúl-Győrság-Pannonhalma-Sokorópátka-Kajárpéc-Lovászpatona-Kiskajár -Bakonyszentiván-Pápateszér-Fenyőfő-Bakonykoppányt . A túra során teljes ellátás van! Reggeli - ebéd - vacsora (napközben gyümölcs, süti stb )
Tusolási lehetőség mindenhol van, térerő viszont nem mindenhol.
Jelentkezni és lovat foglalni, 30 % befizetésével (ez csak igazolt betegség esetén mondható vissza), illetve a jelentkezési lap kitöltésével (e-mailben kérd) lehetséges a rendelkezésre álló lovak elfogyásáig lehetséges. Kedvcsinálónak képek a galériában, illetve facebookon a Krisztina Lovasudvar csoportban, YouTube csatornánkon.
A túrára bármilyen korosztály szívesen várunk, aki már mind a három jármodban biztonságosan lovagol! Erről minden esetben érdeklődjetek tőlünk és meg fogjuk mondani javasoljuk e Neked ezt a tábort, vagy még várni kell rá egy évet, és másikat ajánlunk. A vándortáborba lehetőség van saját lóval, illetve más helyről, lovardából is csatlakozni, ennek feltételét személyesen elmondjuk. A túra átlagos erőnléttel teljesíthető, biztonságos útvonalakon, maximális biztonsági előírások mellett, két túravezető kíséretével kerül megrendezésre.
Érdeklődni: Schubkégel Krisztina +36-70-605-39-22 vagy cercerus@gmail.com (csak nyitvatartási időben).