Állati nyomozók lóháton

2022-07-18 - 2022-07-22

Évek óta nagy sikere miatt, illetve közkívánatra, mivel még mindig nem untátok meg , idén is szervezünk , Állati nyomozók lóháton tábort !
Új rejtélyek , új feladatok , aki már volt az sem fog unatkozni .
Lovas tábor a rejtélyek nyomában.
Ha szereted a kalandokat, a humort, a nyomozást, a rejtélyeket és szeretnéd ezeket megoldani, felfedezni lóháton, és lovak segítségével, itt a helyed, garantáltan nem fogsz unatkozni!
Veszély fenyegeti a farmot, furcsa tárgyak kerülnek elő a homokból.Iismeretlen , de ránézésre is gonosz emberek settenkednek a kapu előtt. Furcsa ló nyihogása hallatszik a sötétben, a kincskereső térképnek nyoma veszett a szalmában. A pónik farka rövidebb lett reggelre,színes kéznyomok díszítik őket, az arab ló nyakában pöttyös sál van estére, a csacsi egy ismerős slágert óbégat, a birka hirtelen okos lesz.,a kutyánk pedig egy harcias macskát visz a hátán .
Rejtélyesen eltűnt a rózsaszín kefe és a patapucoló a nyergesből ( pedig nekünk tetszett a színe ) .Sőt !! Vakondok lepték el a farmot , járataikba hurcolva a lovarda kincseit . Segítsetek megtalálni ! Egy furcsa, tündérszerű alak lovagol be a kapun. Ismeretlen állati nyomok a réten
Furcsa, misztikus hangulat lengi be a Krisztina Lovasudvart és annak lakóit! Sok itt a megfejtendő rejtély .
Mit tehetünk mi állati nyomozók? Nyomába eredünk a rejtélyeknek, és térképes kincskeresésbe kezdünk, ezúttal lóháton. Próbáljuk megfejteni a hangokat varázs pónik segítségével. Megkeressük melyik ló hagyta ott a patanyomát az eltűnt répás zsák helyén. Bátorság próbára indulunk az erdőbe . Ásóval , kapával felderítjük a vakond járatot . Aranyat mosunk a patakban .
A hét a kreativitásról, csapat szellemről, játékról, és rengeteg lovaglásról, lovakkal való játékokról, lovak körüli teendőkről, természetről, és sportról szól majd, elsősorban az iskolás korosztálynak. Sok lovaglás , és lovas tudás fejlesztése .
Tábori programok a teljesség igénye nélkül:
- az idén még többet lovagolunk ( lesz izomláz )
-lovaglás (tudás vagy nem tudás szerinti oktatás, nem kell lovas tudás , mindenkit egyénileg oktatunk )
-lovak körüli munkák ( takarítás, etetés, pucolás, fürdetés )
-térképes kincskeresés
-ló szépségverseny
-lovas ügyességi verseny
- puszta olimpia
-rejtély és nyomozás ( nagyító , távcső, ujjlenyomat vétel, szagminta , nyomozókutya.. )
- megtanulunk lovainknál lázat mérni , meghallgatjuk szívverésüket
-patkolás ( segíthettek egy igazi kovácsnak )
-bátorságpróba
-előadások (ló, egészsége, színek, fajták, stb )
-kézműves foglakozás
-fürdés
- szabaduló szoba ( logikai , stratégiai, humoros feladatok )
és sok sok rejtély , amik megoldásához a frissen megszerzett , állat és növény ismereteidre is szükséged lesz .
Korosztály : 8 éves kortól
A tábor bejárós ( 8-16 ) dolgozó szülők 7.30 - 16.30 - ig hozhatják a leendő nyomozókat , ezt kérjük előre jelezni .
Ellátás : tízórai , ebéd, uzsonna
A táborban helyet foglalni jelentkezési lap kitöltésével ( ezt e-mailben tudod kérni ) és 30 % előleggel lehetséges a létszám felteléséig .

Táborainkról videókat a Krisztina Lovasudvar YouTube csatornáján találtok , vagy a honlapon, illetve a lovasudvar facebook csoportjában !
Érdeklődni telefonon ( Schubkégel Krisztina 70-6053922) , vagy e-mailben ( cercerus@gmail.com ), a lovarda nyitvatartási idejében tudtok minket hívni .
Szeretettel várunk ebbe az izgalmas, és tartalmas táborba, ahol a ló , a természet , a sport , kalandok , és Ti vagytok a főszereplők !