Apacsok nyomában (kalandozó tábor )

2016-06-20 - 2016-06-24

Az apacsok nyomában - indián kultúrára épülő, kalandos, játékos tábor !

Sok lovaglással, természetről, lovakról, tűzrakásról, élelmiszerek (termések, bogyók gyűjtögetéséről), indián sátorépítésről, mesékről, szellemvilágról, dobkészítésről, és mindenekelőtt lovaglásról fog szólni ez a tartalmasan eltöltött pár nap!

A táborban minden nap játékos, de hatékony tanulás lesz a lovakról, lovak körüli munkákról. Éjszaka és nappal is lesz kaland! Meglepjük a hegyen tanyázó ellenséget, elfoglaljuk sátraikat és bátorság próbán is részt veszünk! Az indián törzsek egész héten vetélkednek majd egymással (tűzrakás, sátorépítés, lófestés, bátorság próba, élelemszerzés, csatakiáltás, fejdíszkészítés)! Megvizsgáljuk a csillagokat is, megtanuljuk felismerni a különböző csillagképeket (amatőr csillagásszal, távcsővel) Utolsó este tábortűz!
Lesz kézműves foglakozás, fürdés, vízibomba csata, térképes nyom és kincskeresés, lószépségverseny.

Indiánok és sápadt arcúak csatája , aki a legtöbb indián lovat elrabolja , az öreg törzsfőnök jutalomban részesíti .

A tábor bentlakósan és bejárósan is lehetséges! Bejárós tábor 8-17 óra között lesz!
Alvás sátorban, faházban jurtában .

Étkezés: teljes ellátás a bentlakásos táborban (vegetáriánus étkezést, vagy bármi egyéb diétát, betegséget, kérem előre jelezni), uzsonna, ebéd, tízórai a bejárós táborban. A tábor ára: 40.000 bentlakás, 35.000 ft bejárás.
Jelentkezni:  30 % előleg befizetésével, a létszám beteléséig lehet. Az előleg orvosi igazolással lefedett betegség esetén lehetséges!
Testvérkedvezmény 10 % . Ajánlott 7-107 éves kor között 

Érdeklődni: Schubkégel Krisztina: 70-605-3922 vagy cercerus@gmail.com, illetve személyesen.