Ausztria

2012-10-21 -

Kedves Csalódott Túrázók !

 A vasárnapi elmaradt hegymászó túra helyett , október 21.-én vasárnap tartjuk meg a következőt ,jó idő esetén !! Eső nap az október 23. kedd ,ami munkaszüneti nap lesz ! Majdnem biztos ,hogy lesz egy-két ember akinek nem lesz jó az új időpont ,tehát ha valakit érdekel a túra és most nem fért már fel a buszra jelentkezzen nálam !

Kedves Lovasaink, Szülők ,Tesók ,Érdeklődők !

A túra könnyű !!!! Bárki jöhet ! Aktív (nem lovas), hanem hegymászós, túrázós napot tervezünk Ausztriába, az Ötschergrabenbe !

Útvonal: Győr-Sopron- Mariazell-Wienerbruck –Ötschergraben
Étkezés: a menedékházban van étel-italfogyasztási lehetőség, de lehet cipelni is.

Amit mindenképpen hozni kell a batyuban: személyenként 0.5-1 liter folyadék - lehetőleg tiszta víz, csoki vagy valamilyen édesség, vitamin (nem sok - pár szem gyümölcs) Úticucc: a busz mindent elvisz tehát legyen benne mindenkinek egy váltás száraz ruha és tartalék cipő ebben lehet utazni is, csak akkor át kell öltözni a parkolóban. A hegymászó nem szégyenlős és ez nem divatbemutató! Amiben a hegyet kell megtámadni:


A LÉNYEG: Ausztria Grand Kanyonjának nevezett, Ötschergraben nevű szurdokvölgyben fogunk egész nap kirándulni . Az útvonalon számos, kisebb nagyobb vízesésben gyönyörködhetünk ,illetve fürödhetünk is . Legnagyobb vízesés a Mirafall ( 80m és a Lassingfall 50 m ), de a többi vízesés is gyönyörű szép és hangulatos .Elmegyünk több szép tó mellett is ,ahol pisztrángok úszkálnak . A szurdok gyönyörű végig ,szinte hihetetlen a táj , és könnyű az útvonal , tehát bárki bátran jöhet . .

A túra: 2012. 010.07.-kén kerül megrendezésre, természetesen jó idő esetén. Várható költsége 6000,-Ft , a busz költség és autópályadíj ! Indulás várhatóan 6.00.-kor a lovardából, érkezés 18-19 között !

Jelentkezni a létszám beteléséig lehet a részvételi díj befizetésével : Schubkégel Krisztinánál 06-70-318-96-55 vagy személyesen!