Lovas vagyok ,ments ki innen

2016-07-18 - 2016-07-22

„Lovas vagyok, ments ki innen ( sportos , kalandos  tábor  fiúknak és lányoknak )

Szereted a kihívások, rajongsz a lovakért ,természetért ,szeretnéd megismerni a határaidat, milyen tartalékok vannak benned, mindezt lovakkal, lovas környezetben, akkor itt a helyed a Krisztina Lovas Udvar lovas  táborában! Természetesen felnőtteket is várunk, korhatár nélkül!

A hét az akaraterődről, és a kitartásodról, a csapatodért való kiállásról, önmagad legyőzésről ,megismeréséről fog szólni. Hogy illeszkedik ebbe a ló ? Mint tudjátok ezek az érzékeny állatok, pontosan és azonnal jelzik, hogy a velük törődő, őket lovagoló ember, hogyan bánik velük, milyen pszichikai és testi állapotban van. A hét során rendkívül fontos lesz az is,hogy lovadat a kihívások ellenére, jó állapotban tartsd, és kommunikálj vele, legyetek egyek, ismerjétek meg egymást! Hiszen ahogyan Viktor Fröschl mondta: „Jobb egy baráttal menni a csatába, mint egy ellenséggel"!

Néhány program ízelítő gyanánt és teljesség igénye nélkül: Lovas akadály pálya kicsit másképpen, szerepet játszanak a botok, a homokkal töltött zsákok, kevéske szappanos víz, karikák a fej fölött, és persze a lovad. Éjszakai kiképzés : mit teszel ha kiraknak egy sötét helyen, segítséged a zseblámpád, térképed és csapat társaid? Nos nincsen más hátra, mint legyőzd az utadba kerülő akadályokat, a félelmeidet, az erdő hangjait és vissza juss a táborba . Terepverseny: természetesen lóháton (aki  kezdő segítséget kap), mindenféle eszköz a rendelkezésre áll majd, még olyan is, ami álmodban sem jutna eszedbe. Tépd le a szalagot: a kiképző válláról kell letépni a szalagot lóháton, természetesen szőrén lovagolva . Kapd el a rókát , vidám fogócska lóháton , talicskával , vízben , létrán stb 

Csapatverseny le kell győznöd a másik csapat tagjait, hogy ezért mit kell tenned? Kúszni, mászni, ugrani, lőni, függeszkedni, lógni, cipelni stb. Önvédelem oktatás több alkalommal lesz , illetve kipróbálhattok többféle harcművészetet is (pl ősmagyar harcművészet: baranta,) Lányoknak is hasznos ha megtanulják ,hogy védjék meg magukat ha szükséges . 

További érdekes meglepetés programok ! Ha kedvet kaptál a táborhoz,  kellőképpen elvetemült vagy  , várunk szeretettel, és új emberként, sok élménnyel gazdagodva mész haza! A tábor során nagyon sokat fogunk lovagolni, mert minden program érinti vagy teljesen használja a lovat! Nem kell nagyon megrémülni, nem terminátorokat várunk, hanem sportot és lovakat szerető embereket! Szállás sátorban, és jurtában! Teljes ellátás a tábor során! 

Kinek javasoljuk a tábort ? 

8 éves kortól bárkinek , nem számít a lovastudás ( napi kétszeri oktatás lesz , saját tudásodnak megfelelően )

A tábor alatt teljes ellátás lesz !

Jelentkezni 30 % befizetésével lehetséges, amit igazolt betegség esetén tudunk vissza téríteni! Díj: bejárós : 35.000 bentlakós 45.000 ft
Érdeklődni, jelentkezni: Schubkégel Krisztina 70-6053922 cercerus@gmail.com Kriszti vagy facebookon