Vándortábor lóháton, a Magas-Bakonyban

2016-08-01 - 2016-08-06

Minden évben nagy siker a lovas vándortábor! 6 nap lóháton, hegyen, völgyön, patakokon, erdőkön keresztül! Átlovagolunk a Sokorói-dombságon és a Magas-Bakonyon, illetve pannonhalmai régión is. Természetesen az idei évben is megrendezésre kerül, részben módosított, új útvonalon.

 A túra vándorló jellegű, tehát minden éjszakát, másik szálláshelyen töltünk, hol sátorban, hol jurtában aludva. Lovaink kényelmes karámban töltik az éjszakát. A négylábúak nálunk, nagyon nyugodt vérmérsékletűek, jól belovagoltak, kiegyensúlyozottak, terep biztosak, a túra emiatt a lehető legbiztonságosabban kivitelezhető! Egész nap lóháton leszünk, kivéve a déli ebéd pihenőt, illetve több, kisebb-nagyobb lábnyújtóztatós időszakot, illetve ha elfáradt a csapat. Autó és "hadtáp"(konyha) kísér bennünket!

 Lesz lófürdetés, fürdés, éjszakai bátorságpróba, kirándulás, és gyönyörű vadregényes helyek, patakokon való átlovagolás és lovasíjászat is! Ugodi szállásunkról lovaskocsis kirándulás lesz az Ugodi tóhoz , a borospincékhez , illetve lóúsztatás a Homokbödögei tónál ( ez a program sajnos rossz idő miatt tavaly elmaradt ) .Nagy kiterjedésű, vadvirágos bakonyi réteken, hosszú vágták. A túra útvonala nagyjából a következő (változhat még, időjárás, útminőség,stb. függvényében) Győrújbarát-Tényő(Hatos-Tölgy)-Felpéc-Kajárpéc-Pápateszér-Fenyőfő-Magas-Bakony-Sokorópátka-Kisnyalka-Écs-Nyúl-Győrújbarát. A túra során teljes ellátás van!

Jelentkezni és lovat foglalni, 30 % befizetésével (ez csak igazolt betegség esetén mondható vissza), a rendelkezésre álló lovak elfogyásáig lehetséges. Kedvcsinálónak képek a galériában, illetve facebookon a Krisztina Lovasudvar csoportban!

 A túrára bármilyen korosztály szívesen várunk, aki már mind a három jármodban biztonságosan lovagol! Erről minden esetben érdeklődjetek tőlünk és meg fogjuk mondani javasoljuk e Neked ezt a tábort, vagy még várni kell rá egy évet és másikat ajánlunk. A vándortáborba lehetőség van saját lóval, illetve más helyről, lovardából is csatlakozni, ennek feltételét személyesen elmondjuk. A túra átlagos erőnléttel teljesíthető, biztonságos útvonalakon, maximális biztonsági előírások mellett, két túravezető kíséretével kerül megrendezésre. Saját lóval kedvezmény !
 Érdeklődni: Schubkégel Krisztina +36-70-605-39-22 cercerus@gmail.com TOVÁBBI KÉPEK GALÉRIÁBAN! A túrához kerékpárral is lehet csatlakozni !