Szigetköz Lovas Vándortábor( Betelt, várólista )

2014-08-18 - 2014-08-23

Aki a páratlan szépségű Szigetközre kíváncsi és szeretné felfedezni mindezt a szépséget lóhátról, csatlakozzon, 6 napos lovas vándortáborunkhoz.


A túra útvonala előreláthatólag a következő: (a szervezők az útvonal módosítás jogát fenntartják) 

A túrát ajánlom azoknak, akik már részt vettek bakonyi vándortúráinkon, azoknak, akik szeretnének sokat vágtázni, vízi –kajakos vetélkedőn részt venni. Esténként a tábortűz mellett a nagy mesemondó: Csaba fog mesélni, illetve részt vehettek a Csaba-Karfiolka szópárbajaiban is, pálcacsattogásban tölthetitek a napot (Hanna-Dodó-Csaba jóvoltából), fényezhetitek elméteket Ohara éles nyelve és jó humora következtében, éjszakai fürdőzés másfél –két méteres pontyok társaságában, ahol bizonyíthatod rendkívüli bátorságodat.


A túrára bármilyen korosztály szívesen várunk, aki már mind a három jármodban biztonságosan lovagol! Erről minden esetben érdeklődjetek tőlünk és meg fogjuk mondani, javasoljuk e Neked ezt a tábort, vagy még várni kell rá egy évet és másikat ajánlunk. 
A vándortáborba lehetőség van saját lóval, illetve más helyről, lovardából is csatlakozni, ennek feltételét személyesen elmondjuk. A túra átlagos erőnléttel teljesíthető, biztonságos útvonalakon, maximális biztonsági előírások mellett, két (szakképzett, tapasztalt) túravezető kíséretével kerül megrendezésre. 

Egy szónak is száz a vége, várunk Mindenkit sok szeretettel vidám csapatunkba egy fantasztikus élményekkel tarkított hétre, kedvenc patásaink társaságában. 


Jelentkezni és lovat foglalni, 30 % befizetésével (ez csak igazolt betegség esetén mondható vissza), a rendelkezésre álló lovak elfogyásáig lehetséges. Kedvcsinálónak képek a galériában, illetve facebookon a Krisztina Lovas udvar csoportban! 

A vándortábor ára: 70.000 Ft/fő/ teljes ellátás, csomagszállítás, szállás Érdeklődni, jelentkezni : Schubkégel Krisztina +36-70-605-39-22 cercerus@gmail.com vagy személyesen TOVÁBBI KÉPEK GALÉRIÁBAN! A túrához kerékpárral is lehet csatlakozni! A TÁBOR BETELT ,DE SAJÁT LÓVAL,ILLETVE VÁRÓLISTÁRA LEHET JELENTKEZNI !!