Vándortábor Bakony

2015-06-22 - 2015-06-27

Vándortábor lóháton, a Magas-BakonybanMinden évben nagy siker a lovas nomád vándortábor!
6 nap lóháton, hegyen, völgyön, patakokon, erdőkön keresztül! Átlovagolunk a Sokorói-dombságon és a Magas-Bakonyon, illetve pannonhalmi régión is. Természetesen az idei évben is megrendezésre kerül, részben módosított, új útvonalon, de a megszokott jó hangulatban.

A túra vándorló jellegű, tehát minden éjszakát másik szálláshelyen töltünk, hol sátorban, hol jurtában aludva. Lovaink kényelmes karámban töltik az éjszakát. A négylábúak nálunk nagyon nyugodt vérmérsékletűek, jól belovagoltak, kiegyensúlyozottak, terep biztosak, a túra emiatt a lehető legbiztonságosabban kivitelezhető! Egész nap lóháton leszünk, kivéve a déli ebéd pihenőt, illetve több, kisebb-nagyobb lábnyújtóztatós időszakot, illetve ha elfáradt a csapat vagy a négylábúak, szintén megállunk!  Autó és "hadtáp" (konyha) kísér bennünket!

Lesz lófürdetés, fürdés, éjszakai bátorságpróba, kirándulás, és gyönyörű vadregényes helyek, patakokon való átlovagolás és lovasíjászat is! Nagy kiterjedésű, vadvirágos bakonyi réteken hosszú vágták. A túra útvonala nagyjából a következő (változhat még időjárás, útminőség, stb. függvényében) Győrújbarát - Tényő(Hatos-Tölgy) - Felpéc - Kajárpéc - Pápateszér - Fenyőfő - Magas-Bakony - Sokorópátka -Kisnyalka - Écs - Nyúl - Győrújbarát. A túra szervezője az útvonalat időjárás és más hirtelen esemény miatt bármikor megváltoztathatja! A túra során teljes ellátás van, napi három főétkezés.

Jelentkezni és lovat foglalni, 30 % befizetésével (ez csak orvos által igazolt betegség esetén mondható vissza), a rendelkezésre álló lovak elfogyásáig lehetséges. Kedvcsinálónak képek a galériában, illetve facebookon a Krisztina Lovasudvar csoportban!

A túrára bármilyen korosztályt szívesen várunk, aki már mind a három jármódban biztonságosan lovagol! Erről minden esetben érdeklődjetek tőlünk, és meg fogjuk mondani, javasoljuk-e neked ezt a tábort, vagy még várni kell rá egy évet és másikat ajánlunk. A vándortáborba lehetőség van saját lóval, illetve más helyről, lovardából is csatlakozni, ennek feltételét személyesen elmondjuk. A túra átlagos erőnléttel teljesíthető, biztonságos útvonalakon, maximális biztonsági előírások mellett, két szakképzett és gyakorlott túravezető kíséretével kerül megrendezésre. 

 
Érdeklődni: Schubkégel Krisztina +36-70-605-39-22 vagy cercerus@gmail.com TOVÁBBI KÉPEK A GALÉRIÁBAN! A túrához kerékpárral is lehet csatlakozni!

Szeretettel várunk mindenkit!