Vándortábor

2017-08-07 - 2017-08-12

Szeretettel várunk ebben az évben is Vándortáborunkba !

6 nap lóháton, hegyen, völgyön, patakokon, erdőkön keresztül! Átlovagolunk a Sokorói-dombságon és a Bakonyon, illetve Pannonhalmi régión is.

A túra vándorló jellegű, tehát minden éjszakát másik szálláshelyen töltünk, hol sátorban, hol jurtában aludva. Lovaink kényelmes karámban töltik az éjszakát. 
A négylábúak nálunk nagyon nyugodt vérmérsékletűek, jól belovagoltak, kiegyensúlyozottak, terep biztosak, a túra emiatt a lehető legbiztonságosabban kivitelezhető! Egész nap lóháton leszünk, kivéve a déli ebéd pihenőt, illetve több, kisebb-nagyobb lábnyújtóztatós időszakot, illetve ha elfáradt a csapat. Autó és "hadtáp" (konyha) kísér bennünket! Teljes ellátás !


Lesz lófürdetés, fürdés, éjszakai bátorságpróba, kirándulás, és gyönyörű vadregényes helyek, patakokon való átlovagolás és lovasíjászat is! 
Ugodi szállásunkról lovaskocsis kirándulás lesz az Ugodi tóhoz, a borospincékhez, illetve lóúsztatás a Homokbödögei tónál. Nagy kiterjedésű, vadvirágos bakonyi réteken hosszú vágták. A túra útvonala nagyjából a következő (változhat még időjárás, útminőség, stb. függvényében).
Túra várható útvonala:
hétfő: Győrújbarát ? Koroncó ? Rábaszentmihály - Rábaszentmiklós ( ligetes ártér , hosszú vágták )
kedd: Gyarmat (fürdés, és paintball, fakultatív)
szerda: Ugod (tájékozódási verseny, vagy Sobri Jóska kalandpark, fakultatív.)
csütörtök: Ugod (lóval fürdés, ló úsztatás, lovaskocsival kirándulás egy szép tóhoz fakultatív)
péntek: Kiskajárpuszta (búcsú este , tábortűz)
szombat: Felpéc ? Tényő - Győrújbarát 


Jelentkezni és lovat foglalni, 30 % befizetésével (ez csak igazolt betegség esetén, és feltételekkel mondható vissza), a rendelkezésre álló lovak elfogyásáig lehetséges. Kedvcsinálónak képek a galériában, illetve facebookon a Krisztina Lovasudvar csoportban!

A túrára bármilyen korosztály szívesen várunk, aki már mind a három jármodban biztonságosan lovagol! Erről minden esetben érdeklődjetek tőlünk és meg fogjuk mondani, javasoljuk e Neked ezt a tábort, vagy még várni kell rá egy évet és másikat ajánlunk.
A vándortáborba lehetőség van saját lóval, illetve más helyről, lovardából is csatlakozni, ennek feltételét személyesen elmondjuk. A túra ÁTLAGOS erőnléttel teljesíthető, biztonságos útvonalakon, maximális biztonsági előírások mellett, két túravezető kíséretével kerül megrendezésre.
Érdeklődni: Schubkégel Krisztina +36-70-605-3922, cercerus@gmail.com.
TOVÁBBI KÉPEK GALÉRIÁBAN! A túrához kerékpárral is lehet csatlakozni!