Vándortábor 2018

2018-08-06 - 2018-08-11

Szeretettel várunk ebben az évben is Vándortáborunkba!

6 nap lóháton, hegyen, völgyön, patakokon, erdőkön keresztül! A stresszt és az idegeskedést, a rohanást, el is felejtheted. Ez a hét Rólad, a lovakról, és a természetről szól . Átlovagolunk a Rábaközön,Sokorói-dombságon és a Bakonyon, illetve Pannonhalmi régión is.

A túravándorló jellegű, tehát minden éjszakát másik szálláshelyen töltünk, hol sátorban, hol jurtában aludva. Lovaink kényelmes karámban töltik az éjszakát.
A négylábúak nagyon nyugodt vérmérsékletűek, jól belovagoltak, kiegyensúlyozottak, terep biztosak,sok ilyen túrán bizonyítottak már , a túra emiatt a lehető legbiztonságosabban kivitelezhető! Egész nap lóháton leszünk, kivéve a déli ebéd pihenőt, illetve több, kisebb-nagyobb lábnyújtóztatós időszakot, illetve ha elfáradt a csapat bármikor meg tudunk állni . Autó ( poggyászszállítás ) és "hadtáp" (konyha) kísér bennünket! Teljes ellátás a túra során!


Lesz ló fürdetés, fürdés, éjszakai bátorságpróba, kirándulás, és gyönyörű vadregényes helyek, patakokon való átlovagolás is!
Ugodi szállásunkról lovas kocsis kirándulás lesz az Ugodi tóhoz, a borospincékhez, illetve ló úsztatás a Homokbödögei tónál ( itt tábort is verünk ,hogy minél többet pancsolhassatok lóháton ). Nagy kiterjedésű, vadvirágos bakonyi réteken hosszú vágták. A túra útvonala nagyjából a következő (változhat még időjárás, útminőség, stb. függvényében).
Túra várható útvonala:
hétfő: Győrújbarát ? Kiskajárpuszta
kedd: Gyarmat (fürdés, és paintball, fakultatív)
szerda: Ugod (tájékozódási verseny, vagy Sobri Jóska kalandpark, fakultativ.)
csütörtök: Ugod (lóval fürdés, ló úsztatás, lovaskocsival kirándulás egy szép tóhoz fakultatív)
péntek: Felpéc (búcsú este , tábortűz)
szombat: Felpéc ? Tényő - Győrújbarát


Jelentkezni, és lovat foglalni, 30 % befizetésével (ez csak igazolt betegség esetén, és bizonyos feltételekkel mondható vissza), a rendelkezésre álló lovak elfogyásáig lehetséges. Kedvcsinálónak képek a galériában, illetve facebookon a Krisztina Lovasudvar csoportban!

A túrára bármilyen korosztály szívesen várunk, aki már mind a három jármodban biztonságosan lovagol! Erről minden esetben meggyőződünk, illetve érdeklődjetek tőlünk, és meg fogjuk mondani, javasoljuk e Neked ezt a tábort, vagy még várni kell rá egy évet, és másikat ajánlunk.
A vándortáborba lehetőség van saját lóval, illetve más helyről, lovardából is csatlakozni, ennek feltételét személyesen elmondjuk. A túra ÁTLAGOS erőnléttel teljesíthető, biztonságos útvonalakon, maximális biztonsági előírások mellett, két túravezető kíséretével kerül megrendezésre.
Érdeklődni: Schubkégel Krisztina +36-70-605-3922 ( a lovarda nyitvatartási idejében ), cercerus@gmail.com.
TOVÁBBI KÉPEK GALÉRIÁBAN! A túrához kerékpárral és pl szamárral is lehet csatlakozni!