Vándor tábor

2020-08-10 - 2020-08-15

Kedves Lovasok !
Természetesen idén is lesz Vándortábor .
Szeretettel várunk ebben az évben is mindenkit !
Saját csillámpónikkal is lehet csatlakozni hozzánk .

6 nap lóháton, hegyen, völgyön, patakokon, erdőkön keresztül! A stresszt és az idegeskedést, a rohanást, el is felejtheted. Ez a hét Rólad, a lovakról, és a természetről szól . Átlovagolunk a Rábaközön,Sokorói-dombságon és a Bakonyon, illetve Pannonhalmi régión is.

A túra vándorló jellegű, tehát majdnem minden éjszakát másik szálláshelyen töltünk, hol sátorban, hol jurtában aludva. Lovaink sem nélkülözik a kényelmet , biztonságos , tágas karámokban , legelőkön töltekeznek lelkileg és testileg.
A négylábúak nagyon nyugodt vérmérsékletűek, jól belovagoltak, kiegyensúlyozottak, terep biztosak,sok ilyen túrán,sok éven keresztül bizonyítottak már , a túra emiatt a lehető legbiztonságosabban kivitelezhető! Egész nap lóháton leszünk, kivéve a déli ebéd pihenőt, illetve több, kisebb-nagyobb lábnyújtóztatós időszakot, illetve ha elfáradt a csapat bármikor meg tudunk állni . Nem rohanunk sehova , ha elfáradtál pihenünk . Autó ( poggyászszállítás ) és "hadtáp" (konyha) kísér bennünket! Teljes ellátás a túra során!


Lesz ló fürdetés, fürdés, lóval úszás, éjszakai bátorságpróba, kirándulás, és gyönyörű vadregényes helyek, patakokon való átlovagolás is!
Ugodi szállásunkról lovas kocsis kirándulás lesz az Ugodi tóhoz, a borospincékhez, illetve ló úsztatás a Homokbödögei tónál ( itt tábort is verünk ,hogy minél többet pancsolhassatok lóháton ). Nagy kiterjedésű, vadvirágos bakonyi réteken hosszú vágták. A túra útvonala nagyjából a következő (változhat még időjárás, útminőség, stb. függvényében). Az útvonal változhat !!!
Túra várható útvonala:
Győrújbarát - Sokorópátka-Ugod-Fenyőfő-Vinye-Csesznek- Nyalka-Győrújbarát 


Jelentkezni, és lovat foglalni, 30 % befizetésével (ez csak igazolt betegség esetén, és bizonyos feltételekkel mondható vissza), illetve a jelentkezési lap kitöltésével,a rendelkezésre álló lovak elfogyásáig lehetséges. Kedvcsinálónak képek a galériában, illetve facebookon a Krisztina Lovasudvar csoportban!

A túrára bármilyen korosztály szívesen várunk, aki már mind a három jármodban biztonságosan lovagol! Erről minden esetben meggyőződünk, illetve érdeklődjetek tőlünk, és meg fogjuk mondani, javasoljuk e Neked ezt a tábort, vagy még várni kell rá egy évet, és másikat ajánlunk.
A vándortáborba lehetőség van saját lóval, illetve más helyről, lovardából is csatlakozni, ennek feltételét személyesen elmondjuk. A túra ÁTLAGOS erőnléttel teljesíthető, biztonságos útvonalakon, maximális biztonsági előírások mellett, két túravezető kíséretével kerül megrendezésre.
Érdeklődni: Schubkégel Krisztina +36-70-605-3922 ( a lovarda nyitvatartási idejében ), cercerus@gmail.com.
TOVÁBBI KÉPEK GALÉRIÁBAN! A túrához kerékpárral is lehet csatlakozni.