Információk táborozóknak 2018 ( póni és bentalvós )

Kedves Táborozók, Kedves Szülők! 

Hamarosan várunk Benneteket táborainkba a Krisztina Lovasudvarban. 
Néhány tudnivalót szeretnék itt felsorolni, hogy senki ne érkezzen megfelelő felszerelés nélkül!
 Amit feltétlen hozz magaddal:

Póni táborosoknak szeretném kérni külön kis táskába csomagolni a napi felszerelést, amire lehet, kérem írják fel a gyermek nevét,nagy szokott lenni a kavarodás. Csokit, édességet lehetőleg ne hozzanak, és a mobiltelefon, ékszer is maradjon otthon.

Az egész napos pónisok, legyenek szívesek hozni egy kis matracot, kispárnát amire délben a hűvösben le tudjuk őket pihentetni, illetve " alvó játékukat ". Pónisoknál , akik délben haza mennek ,  kérjük várni őket a parkolóban , ki fogjuk kísérni a gyerekeket .

Kérem megfelelő sportos ruházatban jöjjenek a gyerekek, a lovak körüli foglakozáshoz zárt cipőre van szükség, gumicsizma nem jó!!! Váltóruha mindenképpen legyen.

A táborban a gyerekek nem látogathatóak ,ha bármi gond van , hívjuk a szülőket, illetve a táborvezető elérhető telefonon.  Kérem mobilt ha lehetséges , ne hozzanak ,  rajtunk keresztül elérhetőek , illetve ha bármi gond van , vagy kérik , felhívjuk a szülőket .

A meglepetésszerű látogatás nem tesz jót azoknak a gyerekeknek , akik először alszanak táborban .

 A legfontosabb,hogy a jókedvedet ne felejtsd otthon!!

Mi az amit nyugodtan otthon hagyhatsz?

 

Szeretett várunk Benneteket,fél 8-8 között ,de legkésőbb 8 -ra , ha esetleg kérdés merülne fel a táborral kapcsolatban,hívjatok bátran a lovarda nyitvatartási idejében.A tábor maradék díját , telefonos egyeztetés után, a tábor előtti héten kérjük befizetni . A tábor első napján nem tudunk befizetést elfogadni .
Schubkégel Krisztina:70-6053922   MI MÁR NAGYON VÁRJUK, REMÉLJÜK, HOGY TI IS!