Kezdő szabadon idomító kurzus

Szabadon idomító kurzus ? Kezdőknek,(új lóval haladóknak , újrakezdőknek , ismétlőknek, bizonytalanoknak. Nem szükséges biztos lovas tudás )   Időpont : 2021.05.15-2021.06.05  ( 1 hónap , 4 alkalom ) 
Itt a helyed, ha szívesen megismernéd a lovak nyelvét!
Szeretnél magabiztosabban mozogni a lovak körül? Érteni a viselkedésüket, jelzéseiket? Megtalálni velük a közös hangot, harmóniában dolgozni velük, megtalálni a közös nyelvet ?
Akkor tarts velünk a Krisztina Lovas Udvarban hamarosan induló szabadon idomító kurzuson, ahol Pat Parelli módszerét követve bepillantást nyerhetsz a lovak kommunikációjának rejtelmeibe!
Ezen a kurzuson Parelli módszerének alapjait szeretnénk megismertetni az érdeklődőkkel, melynek lényege ? és egyben sikere is ? abban rejlik, hogy a lovak egymás között használt jelzéseit, viselkedésformáit használja fel és alakítja ?emberivé?, vagyis ember által leutánozhatóvá.
Így könnyebben kerülhetünk egy hullámhosszra ezekkel a csodás állatokkal, hiszen nyilvánvaló: ha valakihez a saját anyanyelvén szólunk, akkor ért meg minket a legjobban.
A módszer segítségével nem csak felismerni és értelmezni tanuljuk meg a lovak testbeszédét, hanem magunk is elsajátíthatjuk azokat, hogy ?válaszolhassunk rájuk?, sőt, hogy ?beszélgetést kezdeményezhessünk? velük.
A szabadon idomító gyakorlatok során a ló és ember kapcsolatában kialakul a tisztelet és a bizalom. Ezek a harmonikus együttműködés alapjai, ahol nincs helye félelemnek vagy agressziónak.
A kezdő kurzuson az ún. Parelli-féle ?hét játékot? vesszük végig, amelyek során elsősorban földről dolgozunk a lóval, így megalapozva a későbbi, haladó kurzuson folytatható összetettebb feladatokat.
A kurzus 1 hónapig tart , heti egy alkalommal kb másfél óra !
?Nincs korlátja annak, amit együtt tudtok csinálni, ha lovad a részeddé válik.? ? Pat Parelli
Várunk szeretettel!
Jelentkezés , érdeklődés nyitvatartási időben a lovarda telefonszámán .
Schubkégel Krisztina : 70-6053922