Informácó a táborokról szülőknek ! 2021

Kedves Táborozók, Kedves Szülők! 

Hamarosan várunk Benneteket táborainkba a Krisztina Lovasudvarban. 
Néhány tudnivalót szeretnék itt felsorolni, hogy senki ne érkezzen megfelelő felszerelés nélkül, kérjük figyelmesen olvassátok el .
 Amit feltétlen hozz magaddal. A tábor teljes díját a tábor előtt 30 nappal várjuk , később nem áll módunkban befizetést elfogadni .

Póni táborosoknak szeretném kérni külön kis táskába csomagolni a napi felszerelést, amire lehet, kérem írjátok fel a gyermek nevét,nagy szokott lenni a kavarodás. Csokit, édességet  ne hozzanak ( !!! ), és a mobiltelefon, ékszer is maradjon otthon.

Ha a gyermek gyógyszert szed, kérem a táborvezetőnek átadni , a gyereknél gyógyszer NE LEGYEN !!

Az egész napos pónisok, legyenek szívesek hozni egy kis matracot, kispárnát amire délben a hűvösben le tudjuk őket pihentetni, illetve " alvó játékukat ". Pónisoknál , akik délben haza mennek ,  kérjük a parkolóban várni őket, ki fogjuk kísérni a gyerekeket .Ez esetben 12 órára kell jönni.

Kérem megfelelő sportos ruházatban jöjjenek a gyerekek, a lovak körüli foglakozáshoz zárt cipőre van szükség, gumicsizma nem jó!!! Váltóruha mindenképpen legyen. Minden reggel lovaglással kezdünk , kérjük ilyen ruhában érkezzenek a gyerekek !

A táborban a gyerekek nem látogathatóak  ,ha bármi gond van , mi hívjuk a szülőket, illetve a táborvezető elérhető telefonon.  Kérem mobilt ha lehetséges , ne hozzanak ,  rajtunk keresztül elérhetőek , illetve ha bármi gond van , vagy kérik a gyerekek, természetesen felhívjuk a szülőket . Kérjük reggel mielőbb hagyják itt a gyerekeket , minél gyorsabban megy ez , annál könnyebben barátkoznak a többiekkel  (általában a piciknél ez szokott lenni a problémás ), mi nagy tapasztalattal kezeljük ezeket a helyzeteket, és egy órával később semmi gond nem szokott lenni .

A meglepetésszerű látogatás nem tesz jót azoknak a gyerekeknek ,  pláne ha először alszanak táborban , ezt kérjük minden esetben mellőzni ! 

 A legfontosabb,hogy a jókedvedet ne felejtsd otthon!!

Mi az amit nyugodtan otthon hagyhatsz?

 

Szeretett várunk Benneteket, fél 8-8 között ,de legkésőbb 8 -ra  ( ekkor kezdünk és zárjuk a kaput ),hogy tudjuk kezdeni a programot ne késsenek a gyerekek. A táborok 16 óráig tartanak , de legkésőbb 16.30-kor kell elvinni a gyerekeket, ezt kérjük előre jelezni . 16.30 után nincs felügyelet .  Ha kérdés merülne fel a táborral kapcsolatban, hívjatok bátran a lovarda nyitvatartási idejében.A tábor maradék díját , telefonos egyeztetés után,legkésőbb a tábor előtti 1 hónappal kérjük befizetni . A tábor első napján nem tudunk befizetést elfogadni .
Schubkégel Krisztina:70-6053922   MI MÁR NAGYON VÁRJUK, REMÉLJÜK, HOGY TI IS!