Szabadonidomító kurzus kezdő 2022.09.24 ( 15-16.30 )

Szeretettel várunk Téged is a kurzuson, ha szeretnéd jobban megérteni a lovak viselkedését , jobban kommunikálnál velük, harmóniára törekszel ezekkel a fantasztikus állatokkal .
Lovas tudás nem feltétel . Gyere el ha : 

szeretnél beszélni a lovak nyelvén 

szeretnéd megismerni szokásaikat , testbeszédüket

szeretnél jobban bizni a lovakban és magadban 

szeretnél egy jó idomító technikát tanulni 

szeretnél jó levegőn foglakozni ezekkel a gyönyörű élőlényekkel 

A kurzus 4 alkalom / másfél óra . Korhatár kikötés nincsen .

Ezen a kurzuson Parelli módszerének alapjait szeretném megismertetni az érdeklődőkkel, melynek lényege ? és egyben sikere is ? abban rejlik, hogy a lovak egymás között használt jelzéseit, viselkedésformáit használja fel és alakítja ?emberivé?, vagyis ember által leutánozhatóvá.
Így könnyebben kerülhetünk egy hullámhosszra ezekkel a csodás állatokkal, hiszen nyilvánvaló: ha valakihez a saját anyanyelvén szólunk, akkor ért meg minket a legjobban.
A módszer segítségével nem csak felismerni és értelmezni tanuljuk meg a lovak testbeszédét, hanem magunk is elsajátíthatjuk azokat, hogy válaszolhassunk rájuk sőt, hogy beszélgetést kezdeményezhessünk velük.
A szabadon idomító gyakorlatok során a ló és ember kapcsolatában kialakul a tisztelet és a bizalom. Ezek a harmonikus együttműködés alapjai, ahol nincs helye félelemnek vagy agressziónak.
A kezdő kurzuson az ún. Parelli-féle ?hét játékot? vesszük végig, amelyek során elsősorban földről dolgozunk a lóval, így megalapozva a későbbi, összetettebb feladatokat.
Nincs korlátja annak, amit együtt tudtok csinálni, ha lovad a részeddé válik . Pat Parelli
Jelentkezni a szokott módon , a  kurzus árának befizetésével lehetséges . Érdeklődni telefonon , vagy emailben ( nyitvatartási időben )

06-706053922  vagy : cercerus@gmail.com