Mozgásfejlesztés lóháton , póni tábor óvodásoknak . 07.24-07.28.

PÓNIS tábor 3-6 ÉVESEKNEK A MÁR MEGSZOKOTT MINŐSÉGBEN , BIZTONSÁGGAL, ÉS ODAFIGYELÉSSEL .

A tábor a kicsiknek óvodai napirend szerint van felépítve . Mozgásfejlesztés lóháton . Lovas előképzettség nem szükséges. Vezetett pónin a gyermeket fogva történik a pónizás ( lásd YouTube videóinkat )
Célunk nem a gyerekmegőrzés, hanem a természet, az állatok , népi mesterségek ,
sok mozgás , lovastorna , játékos fejlesztés és minél aktívabb élménydúsabb hét megszervezése, a gyerekek egyéni igényei alapján . Hosszú évek óta visszajáró , szinte nálunk cseperedő gyerekek jelenléte, számunkra mindennél többet jelentenek , és őszinte örömet okoznak .

Az idei évben is gondolva a kisebb lovasokra indítunk tábort! A táborban a gyerekek, a póni lovagláson túl megismerkednek a lovak varázslatos világával játékos formában! Lesz sok lovaglás, és torna a lovak hátán, kirándulás póni háton, póni fürdetés, sörényfonás és póni szépségverseny. Megtanuljuk a lószíneket, lófajtákat, ápolni és gondozni a lovakat. Lesz sok játék, képesség és mozgásfejlesztés lóháton.
Lesz kézműves foglakozás, terepre megyünk vezetett pónikkal .
Térképes kincs és kaland játék .
A tábor 8-12, illetve 8-16 óra között kerül megrendezésre! (Dolgozó szülők kicsit korábban is hozhatják a gyerekeket, illetve 16.30- ig vihetik el ). Napi 3 x étkezés , gyümölcs. A táborban megfelelő létszámú (edző , pedagógus,diák segíti) felügyeli a gyerekeket.
A táborba jelentkezni felelősség nyilatkozat (e-mailben kérhető) kitöltésével, és 30 % előleg befizetésével lehetséges, a létszám beteléséig.
Jelentkezés, információ: Schubkégel Krisztina: 20-5068838, vagy cercerus@gmail.com .
Várjuk a 3-6év közötti gyerekeket egy természet közeli, sok lovas játékkal teli hétre.
Kérjük, nézzétek meg YouTube csatornánkon a táborokról készült összeállításunkat, illetve televízió felvételeket