Borbély Ágnes

Borbély Ágnesnek hívnak, de mindenki csak Gicaként ismer (: 


2011 márciusában kezdtem el lovagolni a Krisztina Lovasudvarban, nemrég volt egy éve, hogy ehhez a remek társasághoz tartozom. 

Körülbelül nyolc éves koromban kezdtem el lovagolni egy családnál Győrben, kezdetben tábor jelleggel. Egyre inkább vonzódni kezdtem a lovak és a lovaglás irányába, így hát új lovarda után néztem ahol rendes edzővel tudnék fejleszteni a lovaglótudásomat.Rengeteg lovasiskolát végigböngésztem a neten, míg végül ráakadtam a Krisztina Lovasudvar honlapjára. Azonnal megtetszett a hely, így két barátnőmmel ellátogattunk a lovardába, és (ahogyan gondoltuk) azonnal bele is szerettünk. Nagyon örülök, hogy végül e mellett a lovarda mellett döntöttem, itt mindent megtaláltam, amit csak kerestem: remek edzőt, fantasztikus társaságot, és jó lovakat. Kriszti nem csak az oktatásban, de a programszervezésben is élen jár, rengeteg igazán izgalmas tereplovagláson vehettem részt, amire előtte nem volt lehetőségem (arról nem is beszélve, hogy remek oktatóként higgadt nyugodtsággal tűri, ha háromíves kígyóvonal közepén elfelejtem a feladatot, vagy éppen harmadszorra kell elmagyarázni a nyolcas helyes lovaglását). A csapat összetartó de igazán rendes, hamar befogadtak, aminek igazán örülök. 

Kedvenc lovam kifejezetten nincs, mindegyik igazi egyéniség, akiket azonban nagyon szeretek: Balti, Ditta, Szellő.Összegezve igazán boldog vagyok, hogy én is a csapat tagjának mondhatom magamat, és mindenkinek szívből ajánlom a Lovasudvart, ha egy fantasztikus lovas közösség része szeretne lenni!