Csillag Vivien

Csillag Vivien vagyok, 21 éves, és Bábolnáról járok ide lovagolni. 


Már nagyon sok helyen kipróbáltam a lovaglást, de valahogy egyikben sem éreztem jól magam, míg nem barátnőm segítségével rátaláltam a Krisztina Lovas udvarra. 

Nagyon szeretek ide járni, mert itt emberszámba vesznek, más lovardákkal ellentétben. Mondhatni a lovarda lett a második otthonom. Ha rossz kedvem van, csak kijövök, és azon nyomban elillannak a rossz gondolataim, elmúlik a rossz kedvem, hisz itt mindig megnevettetnek, és nagyon jó a hangulat. 

Az edzők nagyon jók, szívüket, lelküket beleadják az edzésekbe, na meg a különböző programokba, mint a lovas túrák, lovas táborok, vagy a hegymászó túra. Sok lovarda példát vehetne róluk, s a lovakkal való bánásmódról! 

Az idén voltam először a Haladó lovas táborban, ahol nagyon sok vicces feladatban, és napi többszöri edzésben volt részem. (A kedvencem a „tújuk neki” vágta szakaszok voltak. :D:D) A lovak megbízhatóak, szépek, és szeretetre méltók, és nem utolsó sorban jól tápláltak!!! 

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a nagyon szuper lovardára, ahol nagyon jó közösségbe kerültem, és sok új barátra leltem. Büszke vagyok arra, hogy itt lovagolhatok!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha egy jó közösségbe akar tartozni, jó lovakkal, jó edzéseken, jó edzőkkel akarnak részt venni!! Krisztina Lovasudvar én így szeretlek!! <3 Kedvenc lovam pedig a gyönyörűséges Szellő!! <3